torsdag 12. juli 2012

Ferieoppdattering fra Innvik

Både store og små koser seg i Innvik selv om været er "typisk norsk". Ikke så altfor mange varmegrader og solen skimtes bare i det fjerne. 
I bakgrunnen ser dere Innvik.
I dag reiste våre venner fra Bergen videre til Måløy og Gro, Vetle og Oda er på vei hjem til Østlandet. Nå er det "bare" 7 barn og 6 voksen igjen på gården. I går var det 18 barn her. Som dere ser på bildene er det bra med plass til alle. Gymsal i kjelleren og kunstgressbane i hagen hos tante Lena (søstra til Ole Kristian). I tillegg har de badebasseng, styrkerom og biljardbord. 


Gymsalen i kjelleren
Matias har med seg Sebastian fra Kråkstad. De driver å mekker på noe de finner i ulike boder på gården. Akkurat nå er det noen høyttalere de skur i stykker :)


Ole viser frem bua han laget da han var guttunge.
Sebastian tenner på noe krutt de fant.
I dag tidlig var de på støylen. Der var det så mye knott at de kom relativt fort hjem igjen. 


Jeg gjør INGENTING i dag. Ser på tv, leser helseblader (svigermor sine) og surfer litt på nettet. Nyter dagene da jeg vet at det kommer til å bli en hektisk høst. 


Soverommet til Sebastian og Matias. 
Her kommer litt kunstbilder som svigermor har laget. Hun driver både med bilder og glasskunst. Det meste hun har er til salgs. 

Dette bildet er ikke ferdig malt. 

25 små abstrakte malerier i ett stort bilde.

Glassfat



4 kommentarer:

  1. Ser ut som om det er nok å finne på å gjøre, selv om det ikke er strålende vær! Trøsta er at det regner på østlandet! Ellen

    SvarSlett
  2. Hei.Ja det er et koselig sted/hjem,på gården i Innvik.Skjønner godt at alle liker seg der.Kos dere videre i "lissom" sommeren.<3

    SvarSlett
  3. Kos dokke på Heggdal! Klem frå alle Sandalane på hytta i Sverige :-)

    SvarSlett